Unibet online fogadási útmutatók

UnibetA Unibet Ír Fogadási Hivatal, és az internetes oldalain már ismert. A könyvjelző megbízhatóságát az Írországban és Londonban található számos fiók is biztosítja.

A regisztráció egyszerű, a pénz pedig hitel- vagy bankkártya, banki átutalás, csekk és természetesen a Moneybookers és a Neteller által is letétbe helyezhető. A minimális befizetés 10 €, a minimális tét pedig 0,5 €. A könyvjelzőtől a versenytől megkülönböztető előnyök közül a bónuszok számtalan és szabályos (például egyes játékok esetén a kvóta helyreállítása veszít).

A Unibet fogadás bónusz hivatal nagyon jó esélyeket kínál a legtöbb fogadáshoz. Azok a margók, amelyekben a könyvesbolt működik, átlagosan körülbelül 5,6% (esélyegyenlőségi szint 1,89-1,89). Néhány labdarúgó-versenyen és kosárlabda esetében lehet, hogy a piac egyik legnagyobb esélye, vagy akár az összes fogadási ügynökség közül a legjobb.

Unibet bónusz € 100 – regisztráljon most »

Nézetünkből azonban a jégkorong játék esélye kissé magasabb lehet. Az élő fogadási ajánlat elsősorban a labdarúgásról és a kosárlabdáról szól. Fogadhat tenisz, rögbi, röplabda vagy baseball is. A Unibet élő fogadására a labdarúgás és a kosárlabda dominál, és fogadhatsz a finn labdarúgó-bajnokságon vagy a bajnokságokon is Japánban, Dél-Amerikában és Izlandon.

A Unibet a kedvelt fogadók körében szereti a pókert. Mint egy új Unibet pókerjátékos, 100% -os bónuszt kapsz első befizetésével 500 dollárig. Egyszerűen tedd meg a minimális $ 10 és a Unibet Poker első befizetését 100% -os bónusz formájában. Tehát ha 100 dollárt helyez be, 100 dollárba kerül a tárhely. Ha a letétbe helyezett összeg 500 dollár, akkor egy másik 500 dollár is rendelkezésre áll.

Miután megkaptad a bónuszt, be kell kapcsolnod a fiókodba. Ezt a Power Point pontok megszerzésével lehet elérni, amelyeket valódi pénzért játszanak. A bónusz 5 dolláros részvényben kerül kibocsátásra minden alkalommal, amikor 334 Power Points-ot kapsz. Ezeket a Power pontokat 20 $ 1 / £ 1 / € 1 összegben kapják rake-ban vagy versenyen. A Unibet szoftver és weboldal könnyű kezelhetőséget és könnyű navigációt tesz lehetővé, még akkor is, ha időre van szüksége ahhoz, hogy megszokja a szűrőket. Eltekintve attól, hogy a póker élmény sok mulatságnak örvend, köszönhetően a sok olyan funkciónak, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan megtanulják.

És mi a helyzet az ügyfélszolgálattal? Bármely probléma a játék vagy a Unibet alatt történő fogadások esetén az e-mailen vagy élő csevegésben segítséget kérhet. Az Egyesült Királyságból és Írországból származó ügyfelek számára díjmentes szám is elérhető. A nemzetközi telefonszám a nap 24 órájában a hét minden napján aktív.