Ευρωπαϊκά Κύπελλα Βόλεϊ στο Κάρλοβυ Βάρυ; Αναζητώντας χρηματοδότηση

Η μάχη για την τρίτη θέση στην Extraliga Παρασκευή για πρώτη φορά από τις 19 ώρες για να διαχυθούν στο δικαστήριο Tuhnice μεταξύ εγχώριων βόλεϊ VK CEZ Karlovy Vary και οι επισκέπτες από Ζλιν. Συνεχίστε στον ίδιο χώρο θα είναι αύριο, τότε η σειρά που παίζεται για τρεις νικηφόρους αγώνες θα μετακινηθεί σε αντίποινα στη Zlín.

Αν δεν είστε εδώ αποφασίζει με τη σειρά και πάλι στο Jízdárenská δρόμο αίθουσα καθοριστικό πέμπτο παιχνίδι. Τουλάχιστον μια εβδομάδα το Σάββατο, μία από τις ομάδες θα κρεμάσει ένα χάλκινο μετάλλιο στο λαιμό τους. Ως ανταμοιβή για τον νικητή της σειράς.

Εδώ μια περαιτέρω προκαταβολή βόλεϊ Karlovarska ήδη εξασφαλίσει.Η Extraliga νεοεισερχόμενος έχει επίσης την ευκαιρία στην επόμενη σεζόν για την πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. «Είναι ένα εξαιρετικό γεγονός, η συμμετοχή θα κερδίσει τα ημιτελικά πλέι-οφ Extraliga, πριν από τρεις εβδομάδες, δεν έχουμε καν ονειρευτεί», δήλωσε ο πρόεδρος της λέσχης James Νοβότνι.

Ξεκινήστε το Κύπελλο Ευρώπης, σύμφωνα με την Τσεχική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης club εξασφάλισε ανεξάρτητα bonus εγγραφης χωρις καταθεση από το αποτέλεσμα της τελικής φάσης της extraliga. “Θα είναι το Κύπελλο CEV ή το Challenge Cup”, λέει ο Novotny. “Δεν θα φτάσουμε οικονομικά στο πιο διάσημο Champions League, και αυτή τη στιγμή θα ήταν πολύ μεγάλη.Επιπλέον, δικαιούται μόνο ο πρωταθλητής και φέτος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι, «λέει χαμογελώντας.

Οικονομία είναι πλέον το μόνο εμπόδιο στην περίπτωση του Κυπέλλου CEV και Challenge Cup. Η συμμετοχή στα κύπελλα βόλλεϋ δεν αποδίδει από μόνη της στο σωματείο κανένα οικονομικό όφελος, αλλά οι λέσχες πρέπει να το επιδοτήσουν. VK Η διοίκηση της CEZ Karlovarsko προσπαθεί να βρει αποθεματικά στον δικό της προϋπολογισμό, ενώ παράλληλα να προσεγγίσει τους εταίρους. «Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, να χρηματοδοτήσει το γεγονός ως δικά τους χρήματα, και να διαπραγματευτούν με τους εταίρους και χώρισε το κόστος», λέει ο Νοβότνι.

Ξέρει ότι χωρίς βοήθεια ή δεν μπορεί να κάνει εδώ. “Πήγαμε στις διαπραγματεύσεις με την πόλη του Karlovy Vary, θα θέλαμε επίσης να απευθυνθούμε στην περιοχή του Karlovy Vary και, φυσικά, στους ιδιωτικούς μας εταίρους.Για να παίξετε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο θα είμαστε σε θέση bonus εγγραφης χωρις καταθεση να χρησιμοποιήσει μια νέα αίθουσα για αθλήματα με μπάλα οργάνωση μπορεί να το κάνει πάρα πολύ, αλλά φυσικά να προχωρήσει χωρίς την οικονομική υποστήριξη θα ήταν οικονομικά ανεύθυνο, έτσι προσπαθούμε να βρούμε υποστήριξη μεταξύ των εταίρων.Θα ήταν κρίμα μια τέτοια ευκαιρία να μην χρησιμοποιούν, από την άλλη πλευρά, όταν τα χρήματα δεν μπει σε δράση δεν θα πάω «, λέει ο επικεφαλής VK CEZ Karlovy Vary.

Η υποστήριξη επιχειρήματα για τις διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με τον ίδιο, όχι μόνο μια σημαντική εκπροσώπηση της Τσεχικής βόλεϊ, αλλά κυρίως η προβολή ενός Περιοχή διεθνώς.

η τελική απόφαση για τη συμμετοχή VK CEZ Karlovy Vary στην Ευρώπη Cup 2015/16 πρέπει να μειωθεί πριν από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, όταν χορηγείται δεσμευτική εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας βόλεϊ.