Οι Τσέχοι οδηγούν 2-0. Το Safari έτρεξε από πέντε σπαθιά και κέρδισε το Kvit

Η Safarova έδειξε τη διαφυγή του χάλκινου πεδίου από την φαινομενικά τέλεια παγίδα. Στο 4: 6, 4: 5, η αυτοπεποίθησή της sokyan κέρδισε πέντε mechbols. Ήταν τόσο κοντά σε μια απροσδόκητη νίκη. Ωστόσο, η μάχη έληξε με μια κατακόκκινη μύτη και τα μάτια γεμάτα δάκρυα

Η δέκατη τρίτη παίκτης στον κόσμο το πρώτο της αμοιβαίας δέσμευσης που λαμβάνονται κάτω από την 29η τενίστας WTA κατάταξης σε λιγότερο από δύο ώρες. 4: 6, 7: 6, 6: 1.

«Κάποιοι ξέρουν ότι εξυπηρετεί καλά και να παίζει επιθετικά», δήλωσε ο Safarova μετά την κλήρωση.

προσδοκία της επιβεβαιώθηκε στο γήπεδο σε Οστράβα της CEZ Arena. Ο Γάλλος υπηρέτης ήταν εξαιρετικός, χτύπησε τους άσους. Πήγε στο σώμα, με τόλμη επιτέθηκε μετά τη δεύτερη χορήγηση Σαφαροβ

Με το σκορ 1:. 2 Safarova γύρισε αντίπαλο brejkboly τρία στη σειρά.Είχε την ευκαιρία της Γκαρσία να σπάσει στο 5: 4 στην υπηρεσία της, αλλά η μόνη της ευκαιρία δεν γύρισε. Στη συνέχεια ο Γάλλος την έσπρωξε ξανά και έβαλε το σετ με δύο κερδίζοντας φλερτ – 6: 4. Το άλλο σετ εξελίχθηκε ομοίως. Έξι χρόνια νεότερος Γκαρσία οδήγησε ξανά 5: 4 και έκανε πέντε mechboles. Η Safarova, η οποία δεν φάνηκε να έχει τη βέλτιστη άνεση, έσκυψε τέσσερις φορές (δύο φορές βοηθώντας την αριστερή στροφή της από το γήπεδο). Μόλις κατάφερε στοιχημα λαιβ μια μακρύτερη ανταλλαγή. Σε σύγκριση με 5: 5, το κοινό στην αίθουσα βρυχήθηκε με ενθουσιασμό

αντίπαλοι συνέχισαν – στο γυναικείο τένις σε ασυνήθιστα – που πραγματοποιήθηκε την υπηρεσία.. Η απόφαση έπρεπε να τερματιστεί.Ο αναστημένος Safari γέλασε τον ξαφνικά μικρότερο Γάλλο 7: 1. Η κατάσταση στην αυλή έχει γυρίσει τελείως. Για πρώτη φορά, οι Τσέχοι διέκοψαν την έκθεση της Γκαρσία και συνέχισαν: «Πηγαίνετε!» Και πήγε. Βελτιωμένη απόδοση. Γρήγορα οδήγησε 5: 0. Μετά το χρησιμοποιημένο σπαθί, φώναξε σε ένα κύμα ευφορίας.

“Ένας τρομερά δύσκολος αγώνας”, δήλωσε ο Safarova ( ολόκληρο ΕΔΩ ). “Έχει παίξει μεγάλο τένις από την αρχή. Εξυπηρετεί πολύ καλά, περίπου 180 χιλιόμετρα την ώρα. Στο πρώτο σετ είχα ένα ενιαίο brejkbol, το οποίο μου δόθηκε ένας καθαρός άσσος. Η πιθανότητα δεν ήταν πολύ. Και στη συνέχεια, στο 4: 5, έπαιξα τρεις νίκες από το δεύτερο. Απλώς αναρωτήθηκα αν θα διαρκέσει να παίζει ολόκληρο το παιχνίδι…. Αλλά εξακολουθώ στοιχημα λαιβ να πιστεύω ότι μπορώ να γυρίσει ”

Kvitova nevyladěná, παρά τη νίκη

ο επόμενος σύντροφος ήταν αρκετός για να κάνει τα τέσσερα Kvitovs στον κόσμο ένα μόνο διάλειμμα για να κατέχουν το εισαγωγικό σετ 6: 3. Όταν επέστρεψε μετά τις διακοπές, ο διπλός πρωταθλητής του Wimbledon δεν λειτούργησε τέλεια.

Με τον Μλαντένοβιτς, τον αριθμό 58 στη σκάλα, δεν μπήκαν σε μακρύτερες ανταλλαγές. Και οι δύο τάξεις συχνά βαθμολογούνται με το πρώτο ή το δεύτερο χτύπημα. σφάλματα Διαθέσιμης Ισχύος σε μόλις κατέκλυσαν: 28-27

Στο δεύτερο σετ, Kvitova παρέχουν επίσης να οδηγήσει 3: 1 και 4: 2 Ωστόσο Mladenovicová nepohrdla μία από τις τρεις που προσφέρονται brejkbolů όγδοη γάμμα, είπε, Τσεχία και έσυραν σε 4: 4Σύντομα, όμως, οι Γαλλίδα διπλό επικριθεί και δύο mA δίκη-σορτς βοήθησε σπίτι tenistce πίσω στο μόλυβδο.

Το τελευταίο παιχνίδι Kvitova υπό την επίβλεψη των γονέων και ο φίλος Ράντεκ τον εαυτό της. Ακριβής βόλεϊ, κερδίζοντας ρεβέρ, forehand «νικητής» από το σημείο χορήγησης. Για 80 λεπτά έγινε.

«Η Fed Cup είναι να κερδίσει το ιδιαίτερο. Το παιχνίδι μου δεν ήταν αρκετά εύκολο. Μετά από αυτό το διάστημα, δεν είχα παίξει, είμαι χαρούμενος με το πώς το έκανα «, είπε ο Kvitova ( όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ ). “Η διαχείριση πίεσης μπροστά από ένα κοινό στο σπίτι δεν είναι ποτέ εύκολη.”