Unibet pariuri online

unibet logoBărbatul de 19 ani din suburbanul Houston a capturat a doua medalie de aur olimpică de la Jocurile de la Rio joi după-amiază, câștigând competiția individuală – premiul final al sportului – după ancorarea Statelor Unite într-o victorie zdrobitoare în a Unibet fost mai puțin o competiție decât o încoronare pentru Biles, care a câștigat acum ultimele 14 de întâlniri pe care le-a intrat – inclusiv trei campionate mondiale și patru din SUA – datează din urmă la sezonul de debut ca gimnastă senior în 2013. Tăria, forma și neînfrânarea care au devenit cartea ei de vizită au fost pe deplin afișate.Nimeni nu se apropie sau chiar se apropie Unibet chiar de nivelul de dificultate sau de execuție. Biles – un atlet o dată în viață, care face aspectul nemaivăzut elementar, care face efortul extraordinar al efortului – a pătruns în câmpul 24 gimnaste cu 62.198 puncte. Colegul său american Aly Raisman a câștigat argintul cu un scor de 60.098, urmat de Aliya Mustafina din Rusia cu 58.665. “Simt că mi-am făcut treaba în seara asta”, a spus Biles, care a devenit al patrulea Femeie Unibet americană pentru a câștiga cel mai prestigios titlu sport după Gabby Douglas (2012), Nastia Liukin (2008) și Carly Patterson (2004). Texanul și-a început după-amiază pe boltă, urcând pe platformă și lansând într-un Amanar înalte, înainte de a ateriza cu un hop și cu un pas înainte. A câștigat 15.866, bună pentru primul loc și 0.233 înainte de Raisman.Rebeca Andrade, debutul brazilian ingenue îmbogățit de o mulțime acasă, a fost al treilea cu 15.566 după prima rotație. Următoarele au fost barele Unibet neuniforme, cea mai gravă disciplină a lui Biles, adică ultimul eveniment fin nu se califică pentru, iar fenomenul de 4 inci a urmat scorul de deschidere al rotației Raisman de 14.166, cu o notă solidă de 14.966. Aici Mustafina trebuia să posteze un scor masiv în speranța de a elimina decalajul cu americanii. Ea 15.666 a fost suficientă pentru a se deplasa cu 0.034 de puncte înaintea lui Biles prin două rotații, în timp ce coechipierul său Seda Tutkhalyan (15.033) a trecut peste Raisman în al Unibet treilea rând.

Nu ar fi de ajuns. > Biles a condus cea de-a treia rotație de pe fascicul și a rămas rutină cu doar câteva mișcări minore, lovindu-se cu desăvârșirea perfectă și așteptând o bătaie, în timp ce aplauzele au coborât.Scorul de 15.433 a fost suficient pentru a ridica înapoi în primul rând, deși a lăsat loc pentru rivalii ei. O anchetă asupra scorului a fost respinsă. Dar Mustafina nu a reușit să mențină presiunea, făcând mai multe bobble și făcând un pas mare pe aterizare.Aceste erori, combinate cu nivelul redus de dificultate al setului de 21 de ani, au avut un scor de 13.866, lăsându-l pe locul doi în clasamentul care a intrat în rotația finală. Aceasta a stabilit scena pentru Raisman, , scorul de 14.866 de secunde al aparatului de la Biles a scos-o in al treilea rand, in Unibet timp ce Andrade a alunecat in clasament pana pe locul sapte, dupa ce doua bobble semnificative, urmate de o mica sansa de scadere, au avut un scor de 13.600. Apoi a venit rotația finală, unde rutina imperfecțioasă a lui Mustafina, incluzând scăpări de la rândul său, și pași pe ea, a avut un scor de 13.933. Pentru Raisman, acesta a oferit șansa de a câștiga o medalie și o șansă de răscumpărare.Americanul în vârstă de 21 de ani a legat pentru a treia oară cu Mustafina la Londra, dar un declicator – numărând doar cele trei scoruri înalte ale aparatului – la lăsat pe podium. Cu colegii ei de echipă care își aplauda căpitanul de la standuri, Raisman a dat o rutină impecabilă care ia asigurat argintul. Biles avea nevoie doar de mai Unibet mult de 13.833 de puncte pentru a strânge aurul care mergea în exercițiu, unde era de trei ori apăra campion mondial. După o așteptare de 56 de minute între aparate, texanul a urcat scările cu covor la podiumul de concurs și a livrat o rutină de calitate imaculată punctată de semnătura ei – un salon dublu cu corpul complet extins, urmat de o jumătate de viraj la sfârșitul anului – o manevra atât de dificilă a fost numită după ea.Facebook Twitter Pinterest Simone Biles, la stânga, și Aly Raisman val la mulțime în timp ce așteaptă scorul lui Biles după ce a concurat pe podea.

“Stilul american este puterea, munca grea, agresivitatea și precizia”, a declarat Martha Karolyi, legendarul coordonator al echipei naționale care se retrage după Rio. “Consistența este marca noastră comercială. Acum am terminat a patra zi de concurs și nu am Unibet avut o rutină ratată. Ți-ai lovit rutina. Nu vorbești despre câștig sau despre plasare sau nimic. Dacă te-ai lovit de rutină, vei fi bine “. După ce sa încheiat, Biles a strigat prin râs, când și-a îmbrățișat antrenorul de lungă durată, Aimee Boorman, înainte de a-l îmbrățișa pe Raisman, victoria în mână înainte de rezultatul era oficial.Scorul final de 62.198 a arătat o îmbunătățire marcată a lui Biles față de scorurile câștigate de campionat în anul trecut (60.399), în 2014 (60.231) și 2013 (60.216). “Aimee și Aly mi- a făcut-o și când te lovește, nu poți opri emoțiile “, a spus Biles, care a devenit primul campion mondial care a câștigat aurul olimpic de la Lilia Podkopayeva din Ucraina în 1996.” Nu știi niciodată sentimentul până nu te lovește. “Acesta a marcat un punct culminant pentru Biles și Boorman, care au descoperit vârsta de opt ani la Gymnastix-ul lui Bannon din Houston.Apoi, un neofit în lumea gimnasticii de elită, Boorman și elevul ei prețios au crescut împreună în timpul unei călătorii de 11 ani care sa încheiat joi la Rio Olympic Arena cu cel mai mare premiu al sportului. ea însăși în ultimii trei ani că este cea mai mare “, a spus Boorman. “Acum ea poate spune că este cea mai mare din toate timpurile.”