Unibet pobijedio je Mansfielda za četvrtu pobjedu u roku od 12 dana kako bi nastavio napredovati

Pakao je također bio osoban. Prije dvije godine dobio je osam igara kako bi ih spasio od ispadanja. Posljednjeg dana, nakon što su prošli vikend osvojili u Wycombe Wanderersu, imali su potrebu da ostali rezultati, uključujući i Wycombe’s, nisu relevantni. Rovers, kod kuće u Mansfieldu, izgubio je 1-0 i spustio se. Clarke, sin Mansfielda koji je započeo nižu karijeru na ljestvici, Unibet priznao je da je opsjednut od tada. Colin Daniel, koji je postigao sudbonosni gol, bio je zadovoljan kada je došao na zamjenu u subotu. Šest minuta kasnije, tek nešto više od sat vremena, Matty Taylor postigao je cilj koji je možda postavio duh. Ovo je Clarkeov prvi post na ligu nakon uspješne čarolije sa Salisbury Cityom, a zatim je proglasio John Wardom u Roversu. Veliki promet igrača doveli su ih ravno natrag iz Konferencije kroz play-off.Subota je obilježila 100. utakmicu i 50. pobjedu i Taylorov 20. gol u 40 nastupa ove sezone. Napadač je bio jedan od prošlogodišnjeg Unibet unosa, kupljen od Forest Green Roversa i strijelca protiv njih u obje play-off noge. Ubrzo nakon svog cilja ovdje, peti u četiri utakmice nakon mršavog čarolija, upoznao je loptu s letačkim odbojkom za odbojku na suigraču. To je ono što pouzdanje. No, kao momčad, naravno, Rovers “drži svoje noge na terenu”. Mansfield su bili tvrdoglavi protivnici, snažni u obrani, ali se malo usredotočili na napad kako bi podržali Matt Green (11 golova), koji je bio izvrsno sadržan od Tom Lockyera. Pokušali su potpisati Olivera McBurnieja, napadača Swansea, na posudbu, ali Rovers ih tamo pobijedio.Mansfield još nije osvojio top-12 stranu tijekom cijele sezone, čak i nakon trećeg poraza koji je trčao, oni su u vrhu Unibet polovice sebe i žele se pridružiti igranju.

Niti jedna strana ispalila je metak bijes do četvrtog službenika je dohvatio njegov odbora za prvo poluvrijeme dodano vrijeme. Clarke je rekao da “nije bila sjajna igra na oku” i rekla muškarcima da “budu bolji s loptom”.Oni su imali malo prodora, osim dolje lijevo, potaknuli Lee Brown i nosio je Cristian Montaño, a ta dva su sudjelovali u golu, lopta je Unibet stigla do Montaño od Brownovog blokiranog metka i Taylora pošavši na križ.

Do zatvaranja minuta, kada je Mansfieldov štit u sredini, Lee Collins, krenuo prema naprijed za metak koji je Steve Mildenhall podigao prema gore i vidio plop na krov svoje mreže, Stags se činilo omesti, možda mistificiranom u petak FA odluke da je tima-mate Adi Yussuf, zamjenik u Plymouthu prošlog mjeseca, bio je zabranjen za pet igara i novčano kažnjen 700 dolara po pravilu E3 za peeing iza štanda “u ili oko 30. i 53. minute”. Osim što je Yussuf bio upućen osoblje Argylea, vrijeme ukazuje na nedostatak svjedoka.Nijedan sudac ne bi prihvatio “trideset trideset 53”. Ako se Mansfield osjeća bezumno, Rovers je pametan. Qadi, nogometni čovjek koji svira kao navijač u Unibet svoje četrdesete, došao je, vidio i osvojio više od čekovne knjižice. “Nije riječ o bacanju novca”, rekao je. “Riječ je o organskom rastu kluba, korak po korak.” Prijelaz na sveučilišno mjesto leži na karticama “s kapacitetom od 21.700 ili više”. 7.847 u subotu je bilo 1.500 prije dvije godine. “Napredak je tamo da svi vide”, rekao je Clarke. Steve Hamer, nekad u Swanseau, je uvjerljiva prisutnost kao predsjedavajući. “Na Jordanskoj banci krikovi kritičari najavljuju da je Gospodin blizu”, kaže pjesma Advent.A duh je u potpunosti iza Clarkea. “To su iskreni hrpa dječaka koji me ponosni”, rekao je. “Mi smo u izazovnom položaju.”

more informaton