Unibet sportfogadás

 

Hosszú utat jelentett a Mauricio Pochettino korszak legfényesebb teljesítményétől, és volt idő, különösen egy első félidő alatt, amikor a Tottenham támogatása elképzelhető volt a legrosszabb forgatókönyvben, hogy csapatuk elveszíti A bajnokok bajnokságának megtartása.

De a hangulat és a meccs a második félidőben kezdte meg Harry Kane-t, és Chelsea nem tudta megverni a Huddersfield Town-t a Stamford Bridge-nél. ünneplés.A harmadik szezon után Pochettino vezette a Spurs-t Európa elit versenyébe, és mivel a költségvetéseknek együtt Unibet kellett dolgozniuk, senki sem mondhatja, hogy ez nem kiemelkedő eredmény. Amy Lawrence Bővebben

Szerencsére az összes érintett számára a klub új stadionja, amelybe a következő szezonban mozognak, a Bajnokok Ligája helyszíne lesz. 1994 és 1995 között első ízben fejezi be a londoni első csapatot, és a harmadik helyet, ha vasárnap a Wembley-ben verik le Leicester City-t.

Pochettino ezt a mérkőzést a a játékosok mentalitása, és megtalálják a módját, hogy az eredményt vészék.Newcastle proaktív volt, és Unibet rengeteg lehetőséget teremtettek, és Rafael Benítez panaszkodott két csapat büntetésének elmaradásáért – a legnagyobb kiáltás, amikor Hugo Lloris elkapta Matt Ritchie-t az 58. percben.

A Newcastle menedzser jogosult volt azt mondani, hogy „100% -ot érdemeltünk meg”, de végül egy másik alkalom volt arra, hogy bemutassuk, hogy miért akarja, hogy a fórumon egy halott szemű csatárra törje a bankot. Az esélyek jöttek, és az esélyek megérkeztek, a helyettes Jacob Murphy 72 percen át egy aranyozott élményt fújott.

Kane-nak még meg kell ismernie azt a vörös forró formát, amelyet márciusban a boka sérülése előtt mutatott, és a 40 perces dicsőségesen elhelyezett röplabda légrúgása összefoglalta mind az ő, mind a csapat előzményeit az intervallum előtt.De mélyen ásott, és megtalálta a módját, hogy a különbséget tegye. Kane-hoz. Az angol csatárnak most 28 Premier League gólja van – három rövid a Liverpool Mohamed Salah-ról. A Golden Boot verseny még Unibet mindig a huzalhoz vezethetett.

Pochettino-t emelték ki, és megpróbálta megköszönni a szobatársai munkáját.De azt is kiemelte, hogy Tottenham világossá tette a Wembley-be való átmenetet. „Az emberek nem vették észre, milyen nehéz volt a játékosoknak és a rajongóknak is” – mondta. „Ahhoz, hogy ebből a feltételből elérjék az első négyet – ez egy hatalmas eredmény.”

Az első félidőben a Spurs laza, szorongó és túloldalas volt, és az otthoni közönség a fröccsenése volt. ez olyan, mint a boos. Olyan sok kockánál is meglepő volt, hogy annyi üres helyet látott. Az 54 923 részvétel a klub harmadik legalacsonyabb volt a bajnoki szezonon. Newcastle az intervallum előtt nevezte a dallamot, és vezetniük kellett volna. Jonjo Shelvey egy szabadrúgást csapott le a terület szélétől egy posta külsejéhez, míg Lloris jobbra akarta tartani Jamaal Lascelles fejlécét. Csodálatos mentés volt.Dwight Gayle túl magasan vezette a közeli unibet sportfogadás hatótávolságot, és a látogatók újabb flickerei voltak.

Pochettino csapata és az otthoni rajongók az időintervallumban újragondoltak. Az újraindításra bátorítottak, és röviddel később Kane megcsodálta az áttörést. Huddersfield pecsét Premier League túlélése és a Chentea dent-top reményei További részletek

A Spurs más pillanatokkal volt a cél előtt Jan Vertonghen-en keresztül Dele Alli és Danny Rose, de nem tudtak pihenni. Ayoze Pérez egy Newcastle-számláló után kóborolt, és amikor Lloris elhagyta a vonalat, hogy foglalkozzon a nyomon követéssel, Unibet kapcsolatba lépett Ritchie-vel. Neil Swarbrick, a játékvezető mozdulatlan volt.Benítez azt is érezte, hogy Péreznek kellett volna büntetnie a húzásért, bár ez még nehezebb volt látni. éjszaka.

A Tottenham és Anglia blotja Mohamed Diamé rúgása volt, amely Kieran Trippiert kényszerítette ki, bár az otthoni szurkolók szinte szívesen üdvözölték Toby Alderweireldet. Trippier megdöbbent, és Pochettino „kicsit érintettnek” nyilvánította magát. Ellenkező esetben az elégedettséget sugározta.