Bajnokok Ligája: a 32 klub összes rajongója sportfogadás osztja a reményeit és elvárásait

Az összes hibája ellenére úgy tűnt, Brendan Rodgers újjáélesztette csapatunkat olyan intelligens aláírásokkal, mint a Kolo Touré és a forró kilátás Moussa Dembélé. Az új szezonban az első három játékban tíz gól látható az izgalomra, amit visszahozott a futballba.Néhány ideges és döbbenetes előadás a minnows ellen a rájátszásban (a Gibraltári Lincoln Red Imps első lábának elvesztése nem volt kiemelkedő!). Katalónia kis csapata Barcelonának nevezte.

A védekező elítélésünket ez a kaliber csapata ellen teszteljük, különösen a mi előadásunkban, amelyek a rájátszásban szelíd és félénkek voltak. Rodgers is gyenge rekordot mutat az európai színpadon, a Liverpool rettenetes kilépése a 2014-es Bajnokok Ligájában, kiemelve csapata hiányzó koherens védelmi struktúráját és tervét.Tehát bár úgy gondolom, hogy nagyon valószínűtlen lesz, hogy kijutunk a csoportból, én csak izgatott vagyok, hogy jó minőségű labdarúgó állt a Parkhead-nél egy minőségbiztosítóval. Soha nem tudhatod, hogy meglepődhetünk az egyik nagy fiúval szemben!

Nem lesz sokk, ha a Legia elveszíti a legtöbbet, de remélem, jó versenyjátékokat fogunk látni . Az is nehéz, hogy optimisták legyenek a Legia hazai internetes sportfogadás eredményei tekintetében. Nyolc játék a bajnokságban, közelebb vagyunk a táblázat aljához, mint a felső. Sokat szerencsénk volt a Bajnokok Ligája minősítő fordulóiban is.

Azóta nagyon csalódást okozott a Bajnokok Ligájában, amely két évszakot megelőzően befejezte a csoportunk alsó részét, még akkor sem, ha a második minősítő tavalyi fordulóban.Szóval jó visszatérni a Bajnokok Ligájába, bár a remények és elvárások papíron vékonyak.

Az egyetlen reális reményünk a harmadik és az Európa Ligába való bejutás. Ez egy kicsit defeatistanak tűnhet, de reálisan az Arsenal és a PSG túl erősek számunkra. Minden második héten “csésze végső mentalitás” lesz, és ez csak nem lehetséges. Célunk, hogy otthoni játékunkat a PSG és az Arsenal ellen irányítsuk, miközben legalább egyszer megverjük a Bázelt. Akármi történik, én mind a három otthonos játékban leszek Szófiában, és éljenek a csapattal. Teodor StoynovLyon

Aggódom, hogy míg Rostov sok játékosot nyáron tartott, három védőjüket elvesztette. Bastos elment Serie A oldalra Lazio, Ivan Novoseltsev Zenit Szentpétervárra, Boris Rotenberg pedig Lokomotiv Moszkvába indult.Ahhoz, hogy egy csapat, amelyik annyira támaszkodott a védelemre, megbirkózik ezeken a játékosokon, még mindig nem kell jól látni. Dampz Facebook Twitter Pinterest Saeid Ezatolahi, Alexander Yerokhin, Cesar Navas, Khoren Bairamyan és Alexandru Gatcan ünneplik az Ajax legyőzését.

Nagyon csalódni fogok, hogy nem kapok részt a csoportból. Nincs csalódottságom, hogy ténylegesen megnyerjük a dolgot, de úgy gondolom, hogy egy negyeddöntő helyszínre és ideális esetben egy nagy fejbőrre kell törekednünk. Ha benne leszel, akkor csak nagyon érdekes, ha tesztelheted magad a legjobbakkal szemben.